2023/2024 ERASMUS+ SİLK KONSORSİYUM PERSONEL EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ İLANI ( 2023 PROJESİ İLANI)

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ...


Bu ilana aşağıda belirtilen Fakülte/Bölümde görev yapan akademik ve idari personeller başvuru yapabileceklerdir. Başka bölümlerden sehven yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.
 
İslami İlimler Fakültesi

BAŞVURU YAPAN-YAPACAK OLAN DEPREMZEDE PERSONELİMİZ VARSA BU DURUMLARINI BELGELENDİRDİKLERİNDE +10 PUAN İLE ÖNCELİKLENDİRİLECEKLERDİR.

4.1 Birinci derece yakınları* veya kendileri, yukarıda sayılan 17 il ve 1 ilçede (Cumhurbaşkanlığı'nın 08.02.2023 tarih ve 6785 sayılı kararıyla OHAL ilan edilen Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa ile AFAD Başkanlığı'nın kararlarıyla genele etkili afet bölgesi ilan edilen Batman, Bingöl, Elazığ, Kayseri, Mardin, Niğde, Tunceli illeri ile Sivas'ın Gürün ilçesinde) ikamet etmekte olup da kendileri farklı illerdeki ECHE sahibi yükseköğretim kurumlarında görev yapan personellerin  Erasmus+ hareketliğine yapacakları başvurularda +10 puan ile önceliklendirilir.

* 1. 
Derece Yakınları: anne, baba, çocuklar, eş. 2. Derece Yakınları: eşinin annesi, eşinin babası ile kendisinin veya eşinin büyükbabası, büyükannesi, torunları ve kardeşleri”