Bahar Dönemi AİT-TUR-YDL (Vize) Sınavları Hk.

Sınav Merkezi Koordinatörlüğü tarafından organize edilen ve 16 Nisan 2024 Salı günü 09:00-16:00 saatleri arasında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Binası ve Mühendislik Fakültesi Binasında gerçekleştirilecek olan ortak zorunlu dersler Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi (AİT), Türk Dili (TUR) ve Yabancı Dil (YDL) ara (vize) sınavlarıyla ilgili duyurumuz Sınav Merkezi Koordinatörlüğü web sayfasında yayımlanmış olup, öğrencilerin AİT-TUR-YDL sınavlarıyla ilgili duyuruları Sınav Merkezi Koordinatörlüğü web sayfasından takip etmeleri gerekmektedir. Ayrıca ortak zorunlu dersler Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi (AİT), Türk Dili (TUR), Yabancı Dil (YDL) sınavlarında tüm birimlerin uyması gereken kurallar ekte sunulmuştur.

Değerli öğrencilerimiz,

16 Nisan 2024 Salı günü gerçekleştirilecek olan 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi AİT-TUR-YDL ara (vize) sınavlarına hangi tarihte, hangi saatte, hangi binada ve hangi derslikte girebileceğinize ilişkin bilgiler aşağıdaki bağlantıda sunulmaktadır.

Sınava yalnızca belirtilen derslikte girebilirsiniz, farklı dersliklerde sınava asla giremezsiniz.

AİT-TUR-YDL Ara (Vize) Sınav Giriş Bilgileri için TIKLAYINIZ. 

İlgili linke tıkladıktan sonra Sınav Türü seçeneğinden sınava gireceğiniz AİT-TUR-YDL ara (vize) sınavları öğrenci listesini seçiniz ve sonrasında ö
ğrenci numaranızı girerek sınav bilgilerinize ulaşabilirsiniz.

Öğrencilerimizin AİT-TUR-YDL sınavlarında uyması gereken kurallar için TIKLAYINIZ...